Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogi

Tiistai 31.12.2013 klo 16:32 - Marjatta j.

Jyrki Kataisen Uudenvuodentervehdys! Suuri muutos meneillään.

Mistähän huivista se nyt tuon vetäisi yht äkkiä? Ei kuitenkaan liene aivojen sopukoissa kypsynyt ja valmiiksi paistettu. Olen joskus blogissani maininnut ” puhuva pää”, tässä se nyt taas on.Ei tuu muuta mieleen kuin että sähköinen aihion pätkä tilattu jostain ja liitetty sopivalle taajuudelle.Minusta on tulemassa vissiin yleinen mieltenpahoittaja sekä näin pikkupoliittisesti että paikallisesti jutuillani.

Ennen joulua varasin 8 kpl  kirjoja kirjastosta, 3 jäljellä.Luetuiksi jo tulivat 1) Madventures, uusi kansainvälinen seikkailuopas v.2013. Jätin lukematta ne lopussa olevat aivan eksoottiset matkapaikat. 2) Sekä yksi amerikkalainen sukutarina, oli joku bestseller. 3) Kierrätys-askartelukirja selattuna. 4) Polkupyörällä Jäämerelle, en jaksanut lukea niin rauhassa ja hitaasti kuin olisi pitänyt, jotta se olisi ollut parhaimmillaan. 5) Kaisa Ingemarsson: Vettä vain  

31.12.2013 Marjatta J.

ps. Uudenvuoden toiveeni ja tavoitteeni alkaa ilmestyä huomenna ”mielipiteissä” ja siihen on tulossa noin 8 osaa. Toiset pidempiä ja toiset mainintoja.

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi

Blogi

Sunnuntai 22.12.2013 klo 12:10 - Marjatta J

Toivotan kaikille sekä blogiani säännöllisesti seuraaville, että siellä satunnaisesti vieraileville Oikein Mukavaa ja Rauhaisaa Joulua!  T.Marjatta Jokipolvi

ps.toivottavasti tietyn asteista sarkasmia  ja  huumoriakin sisältävistä teksteistäni on ymmärretty tarkoitukseni ydin. 

Suomelle!!  Työtä, työtä, työtä tehdään, jotta jotta leipää syödään.........löytyy Youtubesta. Isän ja äidin työlaulu,Sinikka Sokka. Se on ajalta jolloin iso vasemmisto tuntui vielä ajavan tavallisen kansan asiaa. Melkein kyyneleet tuli silmään, kun kuuntelin.

http://www.youtube.com/watch?v=aFPIoo2J8Xo

Marjatta J.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi

Blogi

Lauantai 9.11.2013 klo 17:23 - Marjatta J,

Sattui hiljainen viikonloppu. Lupasin jopa mennä keilaamaan paikallissarjaan. Mutta luin myös uudelleen Antti Tuurin : Bospor Express. Matka junalla Budapestistä Istambuliin ja takaisin Berliiniin. Rostokista sitten laivalla Helsinkiin. Hän on tehnyt itsensä kanssa sopimuksen, ei mielellään lentokoneella. Siinä sai muistella tuota omaa reissua viime syksynä. Rauhallista matkasta nauttivan tekstiä. En tiedä miksi en aikaisemmin saanut luettua ainoaakaan hänen kirjaansa. Nyt tämän jo toiseen kertaan.

Toinen nautinto oli Heljä Salosen: Kaikki kotiin! Sienestäjän sielunelämää.  Se oli leppoista hyötyliikuntaa, tunnelmia ja jutustelua sienistä ja sienimetsistä tryffeleihin asti.

Marjatta J.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi

Blogi

Torstai 7.11.2013 klo 14:21 - Marjatta J.

Yritetty on

Aloitteeni asiakaspalvelukyselystä 18.3.2013, koskien sitä potilasasiakkaan itse kokemana, ei mennyt läpi pitkän päätöskierroksen jälkeen. Resursseja ei haluttu käyttää turhaan, kun mennään Tampereen hoteisiin ensi vuonna. Nytpä ei tiedetä onko palvelu asiakkaitten mielestä huonompaa vai parempaa jatkossa. Ja mitä voisi parantaa v. 2015:lle? Ei ollut oletettavaakaan, että Kangasala suostuisi osallistumaan arviointiin.

Olin hyvässä uskossa, että se voitaisiin tehdä kuntalaisille täällä ilman palvelujen tuottajan mielipidettä. On se kummallinen asetelma.

 Jopa sadan hengen otos mielipiteeksi sai kuntaliitosasiassa koko sivun jutun kaavioineen Oriveden Sanomissa. Mutta se oli varmaan tehty hyvin akateemisesti ja kalliisti. Virkamiehillä virkaan tullessa on vaikka minkälaiset vaatimukset, mutta varsinaiseen työhön usein tarvitaan konsultti.

Kaupungin strategiaa veivataan aina päivä-ja tuntitolkulla, mutta eipä ole toteutuksen väliä.

Asiakastyytyväisyys kysely on nimittäin nytkin vielä voimassa olevan strategian mittarina terveydenhuollon palveluissa.

7.11.2013  Marjatta J.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi

Blogi

Lauantai 5.10.2013 klo 23:26 - Marjatta J

Sitä sun tätä 5.10.2013

Loppukesää vietetään vielä. Viimeiset karpalot viedään ostajalle 7 €/kilo. Hyötyliikunta on samalla kohentanut kuntoa! Yhdelläkin suolla seikkailimme 1-2 tuntia. Vähän jo suuntavaistokin alkoi harhailla. Tuloksena 8 marjaa ämpärin pohjalla. Kevät ja kesä tuli harrastettua kirjoittamista enemmän kuin olisi tarpeen.  Ne ja aloitteet, kun tuntuvat nyt olevan vaikuttamisväylät, joita kannattaa käyttää. Mielipiteet ei ratkaise mitään, niitä ei lasketa eikä kirjata.Jos ei tehdä oikein pontta. Ja vielä yhdet!!------ämpärilliset karpaloita. Sitten saa jo tiketit Berliinin lennolle tytärtä tapaamaan.

Yhdestä tapahtumasta tuli mieleen meillähän ei ole kierrätyskeskusta Orivedellä. Monessa paikassa ne ovat työllistettyjen tai työttömien hoidossa. Pitäiskö olla onko joskus ollut??

Lauttakulmantien pientareet on syyskuun aikana niitetty. Ja tie on muutenkin edelleen kunnossa.

Tattis!

Nyt pitää alkaa vakuuttaa kaikille, sukulaisille ,tuttuille,työtovereille, kummeille, kaimoille kuinka tärkeätä on nyt äänestää Eu-vaaleissa, Valtioliitto-vaihe on lähellä.  Jos jätät äänestämättä  tulos ropisee liittovaltiota kannattavien laariin.

Marjatta J.

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi

Blogi

Tiistai 20.8.2013 klo 21:06 - Marjatta J.

Lauttakulmantie lanattiin19.8 pitkän sateen jälkeen. Oikein hyvä, 8 pistettä kymmenestä. Epäilin turhaan ja perun pahat puheeni.

Marjatta J.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi

Kesän tapahtumia

Sunnuntai 21.7.2013 klo 13:45 - Marjatta J.

Kesän tapahtumistaa tärkeimmät olivat Längelmäveden kesäpäivä ja Oriveden markkinat. Teltallamme kävi  näillä kolmella päivällä  yhteensä noin 350 henkeä hakemassa lehtiä ja muuta mainosmateriaaliamme tai muuten juttelemassa. Kahvitarjoilu markkinoilla oli kovasti suosittu. Ja kansanedustajien mukana olo, vaikka lyhytkin, keräsi katsojia. Siellä vierailivat Lea Mäkipää, Anssi Joutsenlahti, Juha Väätäinen. Musiikista vastasi Aarne Oksanen ja välillä esiintyi myös solistina Päivi Miettinen. Ja markkinaväestä löytyi hetkeksi jopa tanssijoita. Mukana hyvänä apuna pienelle paikalliselle aktiiviväelle olivat Lea Mäkipään aviopuoliso sekä Helena Oijennus miehineen. 

Lisäksi keräsimme nimiä "Ruotsinkielen saamiseksi vapaaehtoiseksi kaikilla kouluasteilla "-adressiin. Adressi on myös netissä. Vielä ehtii syyskuuhun asti.

Kaiken kaikkiaan hienot tapahtumat. Yleinen tunnelma meitä kohtaan jotenkin hieno ja sallivampi kuin vielä vuosi sitten. 

Sihteeri Marjatta J.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi

Blogi

Torstai 4.7.2013 - Marjatta J.

Alkaa loma. Pitäis saada päästä pois  tuo yritys vaikuttaa arki-iltapäivystyksen siirtoon Tampereelle ja Eräjärven lääkäri asiaan. Olen samaa mieltä esim.Eräjärven lääkäriasiasta ja maalla asumisesta ja kylätoimintaa kannatan.. Allekirjoittanut on kirjoituksillaan Oriveden Sanomiin kyllä yrittänyt herättää huomiota ja "virkistää" kuntaa. Mutta ei kukaan juuri hermostu ja vastaile. Rehellisesti yritän kirjoittaa, miltä uudesta valtuutetusta  tuntuu ja näyttää. 

Meillä perussuomalaisilla on omat ongelmat tuon osaamisen kanssa. Meidän pitää kehittyä tekemään enemmän aloitteita, ryhmäpuheenvuoroja, ponsia ,muistaa kannattaa hyviä ehdotuksia heti jne. Mielipiteitä meillä kyllä on.

"Yrittänyttä ei laiteta"---laitetaanko yrittänyttä?

Mustikoita näkyy olevan kovin vähän tulossa ainakin meilläpäin. Pikkuruisia kantarelleja oli jo pannulla.Kaukaa lapsuudesta tulee aina hyvä tunne, kun levittää pyykkiä narulle kauniina kesäpäivänä. Se tuoksu ja tilanne on vaan niin hieno.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi

« Uudemmat kirjoitukset