Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Matkablogi

Keskiviikko 4.10.2017 klo 23:05 - Marjatta J


Berliinissä vierailulla syyskuussa v.2017 1.osa

Ensimmäisen kerran mentiin junan kyydissä Vantaan lentoasemalle. Säästöliput tilattu jo pari kolme kuukautta sitten. Ihan hinnan takia. Tosi leppoisaa matkan tekoa. Ja suoraan raiteilta liukuportaita ylös terminaaliin.Kustannuksista oli siis pois bensa ja parkkitalo.

Käsimatkatavaroin mentiin ja passia ei olis tarvinnut  ollenkaan, meiltä ei koko matkalla sitä kysytty tai katsottu.Oli se turvatarkastuksen kaukalossa boarding passin kanssa. Siis kotona tulostettu A4 boarding pass päästi meidät turvatarkastuksen veräjästä sisään ja portilla vain boarding-pass taas näytettiin lukijaan.

Mustamakkara-tuliainen aiheutti repun seilaamisen  läpivalaisussa, mutta se oli etukäteen aavistettu ja sijoitettu päällimäiseksi.  Ihan luvallinen makkara.

Palatessa taas minun "Kaffee weisserer" seilas ees taas myös. Se on kätevä maidonkorvike kahviin,  jos ei satu muuta olemaan. Sekin etukäteen aavistettu.

Kaikki siis ok. Ja saksalainen turvatarkastaja nosti mulle peukun pystyyn,kun kaukaloitten tavarat oli niin selkeessä  järjestyksessä. Ei ollut mitään kysyttävää.

04.10.2017 Marjatta J.

Lyhyt jatko kirjoitukselle huomenna tai ylihuomenna. Laittakaa sillävälin niitä kannattajakortteja menemään esim.Sampo Terholle tai Tiina Elovaaralle.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avainsanat: matka


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini