Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogi

Perjantai 24.3.2017 klo 22:29 - Marjatta J.


Kesä on tullut liian aikaisin, hyttyset on heikkorakenteisia ,eivätkä inise kunnolla.

Ei kuki sireenit juhannuksena, ne on mennyttä jo silloin.Moni muukin kasvi on lähtenyt kasvuun liian aikaisin. Kuivasin jo lipstikan lehtiä "luonnon knorr-maustetta"  varalle, koska yllätyspakkanen ?voi viedä loppusadon. Samoin ruohosipulia on jo tallessa vaikkei se niin kylmän arka olekkaan.

Kaikki muut on  maassa paitsi kesäkurpitsan taimet. Ne nyt yleensä ostetaan joka vuosi kahteen kertaan.Herneet,pinaatit,porkkanat.tillit ja persiljat on mullan alla.(siemenet). Samoin sipulit ja salottisipulit sekä jo syksylla maahan piilotetut valkosipulin lohkot.

Valkosipulien varret on jo 20 senttisiä. Ja mielenkiintoinen vertailu tulossa.Omissa riveissään ovat puolalaiset,saksalaiset, hollantilaiset, venäläiset ja yksi tuntematon rivi, tutulta saatu. Useimmat  ostettu matkatuliaisina Euroopasta.

Berliinistä pikkutorilta ostin myös 6 kpl maa-artsokan mukuloita. Niitä oli meillä muutama aikaisemminkin mutta hävinneet hoidon puutteesta. Otin varoksi vain ne kuusi,koska Suomessa ne on maksaneet aika paljon. Nyt maksoin niistä kuudesta 99 senttiä.Harmitti kun en ottanut enempää.

Sotea en taida jaksaa kommentoida enää.Jokaisella näkyy olevan oma syynsä vastustaa sitä.  Ollaan huolissaan rahan menosta. Varsinkin rahaa mielellään jakavat puolueet? 

Mies pesi mökin matot ja minä verhot.Kaikki tämä on vastapainoa tuolle toiselle harrastukselle, siniselle politiikalle.

29.5.2018 Marjatta Jokipolvi

Vanhat tekstit perussuomalaisajaltani tästä alaspäin, sama kirjoittaja ja sama oikeustaju!!!

Joukkoliikenteestä

Keskiviikkona tein kuntalaisaloitteen joukkoliikennelautakunnalle aikataulukirjan tarpeesta.Se varmaan käsitellään vaalien jälkeen? En tehnyt sitä vaalimainoksena vaan ihan todellisesta myös omakohtaisesta huolesta, että kaupunki ei kohtele tasa-arvoisesti "netittömiä" bussiliikenteen tiedotuspalveluissa. Aloitteeni jää joka tapauksessa odottamaan käsittelyä.

Siinä on aika pitkät perusteet miksi ja missä se tuntuu?Kaikki kirjaan tarvittava tieto kuitenkin on olemassa tiedostoissa.Ilmeisesti ne, jotka ovat päättäneet ettei aikataulukirjaa enää tarvita. eivät käytä bussia tai eivät huomaa mikä tietolähde se on ja milloin sitä tarvitaan. Vedotaan runsaisiin muutoksiin vuoden aikana.Pakko niistä on tietää ainakin se, että jotain muuttuu linjalla ja varoittaa siitä. Ja muutosten ilmoittamisessa on kyllä vaihtoehtoja vaikka bussissa ja kirjastoissa tiedote jakoon muuttuneista reiteistä tai aikatauluista hyvissä ajoin.

Nippu yksittäisiä eri linjojen aikatauluja, ei sekään ole nykyaikaa. 

Joten meni syteen tai saveen lähetin sen osoitteen "Kuntalaisaloite.fi" kautta, jossa se luetaan ja hyväksytään lähetettäväksi kyseiseen kuntaan.

23.3-2017 Marjatta Jokipolvi

Avainsanat: blogi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini