Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Matkablogi

Perjantai 20.11.2015 klo 0:17 - Marjatta J.


Berliini 27.10.-4.11.2015

5. Ruokaa ja sekalaista

Turkkilaisten markkinoiden makupalojen lisäksi tuli tutustuttua sushiin. Näin vanhaksi pääsin ja vasta nyt otettiin tilaisuudesta vaarin. Meillä oli  ilo päästä Kuchi-nimiseen paikkaan sitä maistelemaan Kantstrassella. Suosittu paikka, kannattaa varata pöytä ettei tule yllätyksiä. Veitset ja haarukat saa pyydettäessä, onneksi!

Huomaisin edellisellä Tampereen reissullani, että Tullitorille oli avattu tosi iso sushi-paikka. Hintaeroa on Saksaan, neljänneksen verran kalliimpaa.

Currywursti vaan on niin hyvää, että parina iltana "take away" ja hotelliin syömään. Muita kokemuksia Kantstrasselta -miks noi ruokapaikat nyt keskittyikin kaikki melkein samalle kadulle. Thaimaalaisesta pikkuravintolasta voimakkaasti maustettu lihakastike riiisin kanssa. Hiki tulee ja nokka vuotaa. Edelleen samalla kadulla pizzeria, jossa väkeä tulee sisään sitä mukaan kun pöytiä tyhjenee. Minun mozzarella/pinaatti- pitsani päällä oli pinaattia yhtäpaljon kuin mitä meidän kasvimaalta tuli kaikestaan tänä kesänä.Ja se oli noin kolme desilitraa.

Pettymys koko reissulla oli  Stettinin katuremontit Puolassa. Mutta sehän on ohimenevää.

Hauskinta ehkä  tilannekomiikka postimerkkiautomaatilla. Laite vaan ei osannut sanoa, kun kaikki valinnat on tehty, että "tollo laita rahaa". Se vilkutti vaan  2X 0.68 € . Jostain se välähdys sitten tuli kolmannella yrityksellä ja työnsin sinne 2€.  Ei osannut laite antaa rahasta takaisin. Vaan sylki ylimääräisillä senteillä postimerkkejä korvaukseksi. 0.01, 0.02, 0,05, jne. Mutta ei se mitään, meidän jälkeen automaatille tuli ilmeisesti jonkun firman lähettityttö. Hän oli ostamassa merkkejä vähän isommalla summalla, mutta pankkikorttilokero ei millään suostunut nielemaään setelirahaa.

Tähän loppuu kertomus miten tänä vuonna 2015 tuhlasimme marjanpoimintarahamme. Samalla pääsimme taas mukavalle sukulaisvierailulle.

MarjattaJ. 

2015_berliinikasitoita_ym_075.JPG 2015_berliinikasitoita_ym_077.JPG
Stettin Stettin
2015_berliinikasitoita_ym_064.JPG 2015_berliinikasitoita_ym_058.JPG
Stettin Currywursti Berliinin keskusta

 

Avainsanat: matka


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini