Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogi

Sunnuntai 21.6.2015 klo 15:34 - Marjatta J.


Blogi

 

Eihän siinä mennyt kuin päivä pari niin meidän tietä oltiin huoltamassa. Kevyesti ”karhuttiin” ja reunoille kertyneitä kiviä saatiin siirretyksi keskemmälle, pois kulkeutumasta ojaan. Tie suolattiin ja sade vielä viimeksi perin pohjin viimeisteli. Hyvä, tai aikas hyvä.  Kivet ei kyllä pienentyneet, mutta osa upposi vähän paremmin tienpintaan. Toivottavasti muutkin mutkat saivat saman hyvän palvelun. En tiedä olinko muutamaa askelta aikaisessa vai sattuiko joku lukemaan  blogia?

Kävin kirjastossa. Vaikka minulla on muistikirjaan kerättynä kirjojen nimiä, jotka haluan joskus lukea, menin sinne taas vain palauttamaan edellisiä kirjoja, siis ilman apumuistia.

Mukaan tarttui mm. ”Punainen Tampere”-opas. Toim.Työväen verstas. Lyhyesti kerrottuna Tampereen kaupungin historiaa ja tuokiokuvia samojen paikkojen nykyisestä tilasta. Jos aiheesta voi sanoa, että kevyesti luettavaa, niin sitä se oli ainakin mulle . Luin sen alusta loppuun melkein tauotta. Sopii lyhyeksi historian oppimääräksi ja muistin virkistämiseksi sekä vanhoille että uusille tamperelaisille.

Hyvää Juhannuksen jatkoo!

 

20.6.2015 Marjatta J. (ent.tamperelainen)

Avainsanat: blogi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini