Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogi

Sunnuntai 22.2.2015 klo 21:50 - Marjatta J.


Lauantaina 21.2.2015

Oikein onnistunut vaalitoripäivä Orivedellä. Kuntalaisia ei kolealla säällä paljoa liikkunut , mutta kyllä muutamat olivat tulleet ihan tarkoituksella katsomaan ketä vaalikevään ensimmäisenä päivänä on tavattavissa. Yllätyimme, että kaikkiaan kahdeksan Pirkanmaan ehdokkaista oli  tullut näytille ja keskustelemaan torillemme. Täällä olivat Sakari Puisto, Martti Mölsä, Tero Ahlqvist, Veijo Niemi,Terhi Kiemunki. Harri Vuorenpää, Timo Tukia ja Lassi Kaleva.

Meidän aktiivijäsentenkin oli antoisaa tavata monia ehdokkaita, verkosto näin laajenee ja omiakin mielipiteitä tuotua julki ehdokkaille.Ennusteita muilta kysellessä jäi vaikutelma, että Lea Mäkipää varmaan pitää paikkansa, mutta sitten onkin tasaista. Ehdokaspaikkoja on 19 Pirkanmaapiirissä.  Kaikille pikkukunnille ei riittänyt ehdokaspaikkoja, koska Tampere ja muut kaupungit (Nokia,Lempäälä, Pirkkala,Kangasala) isomman väestöpohjansa vuoksi saavat useita paikkoja.

Maaseudun elävänä pitäminen ja keskittämisen hillitseminen on puoleen ohjelmassa. Joten eiköhäm meidänkin  asiat ole lähikuntien ehdokkaiden hallinnassa. Väittäisin, että vaali-into on nousemassa.

Marjatta J.

Avainsanat: blogi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini