Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogi

Maanantai 8.12.2014 klo 22:46 - Marjatta J.


 Stokkalla vanhana tamperelaisena.

Hiljainen aika laskeutunut Oriveden vuoden viimeisin valtuuston jälkeen.Kaikenlaista kuulee ihan seuratessaan ihmisiä mm.julkisissa kulkuneuvoissa. Asioita, joita ei ole kuullut missään tilaisuudessa. Kuten Oriveden opiston tilojen järjestelyistä tms.

Kävin Tampereella vain siksi, että oli pari asiaa, joita oli toivottu joululahjaksi. Toinen oli lahjakortti, jonka ostin tietystä tavallisesta  liikkeestä. Ja toinen oli hyvälaatuinen pieni keittiöväline, Tiesin ettei niitä löydy kuin ehkä Stockmannilta.

 Outs,siellä oli tehty remontti. Jos ei olis ollut toivetta, olisin  kääntynyt samantein ulos. Ala-aulasta oli tehty ”eliitin näköinen” lasisokkelo ja huippukemikaliotuotteet ja niiden tuoksu valtasi  alakerran. Taisi joka merkillä olla oma myyjä ja loossi. Ei kahvilaa ja kioskia enää alhaalla.

Koko tavaratalo oli uusittu ja tämä satunnainen asiakas eksytetty. Löysin kuitenkin haluamani. Sekin oli tehty  niin vaikeaksi, että jos olisin hakenut vaikka teesihtiä, minun olisi ollut kierrettävä kaikkien  tuotemerkkien mukaan erotellut hyllyryhmät erikseen. Miks teesihdit ei  voi olla sovussa jossain yhdessä paikassa.? Samahan se on vaatteissa tms. jos etsii harmaata neuletta, pitää kiertää kaikkien eri valmistajien rekit. Joku tykkää, joku ei. Olihan se aikaisemminkin osin noin. Mutta onko asiakkailta kysytty? No, mitä siitä nurisen. Kerran vuodessa korkeintaan voi tulla asiaa sinne.

Onkohan "kasvojen" kohennussuunnitelma onnistunut? Vähän huonoon aikaan karkoitetaan osa asiakkaista ulkoisten puitteiden prameuden vuoksi??Ei siellä kyllä montaa iikkaa tänään näkynytkään. Äkkiä arvioiden suuri osa tuotteista on vielä aikasempaa enemmän ulkomaisia ja omat teeetetyt tuotteet Kiinasta kai pääosin. Ja kysymälläkään ei vastattu, missä tehty, ei muka tiedetty. Suomalaisuus tai vaikkapa vain eurooppalaisuus ei ole etusijalla. Paitsi herkkuosastolla Eurooppa rulaa.

 Epäilen, että löytyykö Tampereelta enää asiakkaita riittävästi.Köyhät älkää vaivautuko loistaa vastaan, jos ei tahallaan niin tahattomasti!

Marjatta J. 8.12.2014

Avainsanat: blogi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini