Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Matkablogi

Lauantai 22.11.2014 klo 21:43 - Marjatta J.


5.osa Varsova 12-13.10.2014

Aamulla heti liikenteeseen ja aamupalalle kaupungille. Sämpylän välissä paistin siivuja, retiisiä ja salaattia. Valitsin vielä voitaikinaleivonnaisen, jossa oli oli  kuivattuja karpaloita.Pukeutumisesta ei suurta huolta. Kun on tavalliset arkivaatteet, ei ole yli- tai alipukeuttunut ainakaan tähän aikaan vuodesta. Turisteja tosi vähän.

Yleisesti kaduilla on roskaa sen verran kuin koto Suomessakin. Tupakkaa poltetaan  ja paljon. Tumppeja runsaasti kaduilla ja eivät täälläkään kaikki ole jaksaneet mennä pubin vessaan. Graffitteja. Laitapuolenkulkijoita, kukaan ei kuitenkaan häirinnyt mitenkään. Lehtiä puhallettiin kokoon ja kerättiin puistossa traktorilla. Ärsyttäähän ne puhaltimet kotiseudullakin. Mutta en ole vielä aikaisemmin nähty sellaista näytelmää, jossa puistossa istujan pinna petti. Traktorinkuljattajalle puitiin nyrkkiä, huudettiin ja paiskottiin traktorin ovea.

Heti aamusta oli skotteja joka paikassa. Tulossa kuulemma jalkapallopeli. Kannatusturisteja oli mukana runsaasti. Vekkihameet kaikilla, siis kiltit. Korttelit ovat ylipitkiä ja kivetystä on paljon. Siis kulmanväli kartassa on pitkä. Nyt jopa asfaltti tuntuu pehmeält välillä.

Näen   kävellessäni  kiviruutua ruudun perään. Erikokoisia paikasta riippuen. Tai sitten portaita alasylös.  Marjatta J.

puolassa_ja_saksassa_syys_2014_ja_saukkola_0312.jpg puolassa_ja_saksassa_syys_2014_ja_saukkola_056.jpg
Varmaan:Tervetuloa! Katukivetystä

puolassa_ja_saksassa_syys_2014_ja_saukkola_057.jpg puolassa_ja_saksassa_syys_2014_ja_saukkola_032.jpg
Katukivetystä Muovipalmu?

Avainsanat: matka


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini