Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogi

Tiistai 28.10.2014 klo 10:01 - Marjatta j.


Saukkolan setlementti ry:n 70- vuotisjuhlat

Olin lauantaina Saukkolan kerhokeskuksen 70 vuotis-juhlissa Tampereella. Jäljellä varsinaisesta kerhotoiminnasta on  Saukkolan pelimannit, Retkeilykerho ja Petsun pojat.

Ilmeisesti sellainen yhdessä suunniteltu, toteutettu yhteistoiminta retkineen ja leireineen ei ole nyt enää in. Vaan kurssit ja toiminnat on suppeasti keskitetty aina vain yhden aiheen ympärille.

Keräsin kuitenkin minulla olevat valokuvat ja muut muistot kansioon ja laitoin näytille muitteen kuvien joukkoon. Kyllä niistä moni löysi itsensä. Kuvia oli myös seinällä järjestäjien puolesta. Kaivoin esiin myös ensimmäisen kerran ko.liiton ansiomerkkini 2 kpl. Mutta ei niitä kukaan huomannut. Olin saanut myös ainakin kuudelta estyneeltä vaatimuksen raportoida juhlasta ja ennen kaikkea siitä ketä siellä oli. Sen teinkin.

Hyvä juhla ja paljon väkeä. Painopiste puheissa oli aika paljon ajalta joilloin ennen sotaa syntyneitä oli aloittamassa toimintaa.Hieno tilaisuus heille tavata.

Joka tapauksessa juhlan tärkein anti minulle oli tavata v.1954-1965 välillä mukana olleita” tyttöjä ja poikia.” Se on muuten merkittävä aika lapsen ja nuoren kehittymisessä.Toiset tunsi helposti, toisten tunnistamiseen tarvittiin apuja. Oli ihana tavata tuttuja 50-vuoden takaa. Jutut vaan jäi vähän lyhyiksi ja kaikkia kysymyksiä ei heti tullut mieleen. Salia ja tiloja alettiin sulkea, joten ei voinut pitkästi viipyä. Täytyy olla tyytyväinen, kai meistä kaikista tuli aika hyviä ihmisiä. Kiitos kaikille, jotka pääsivät tulemaan ja etenkin  järjestäjille!

 

27.10.2014 Marjatta J.

Avainsanat: blogi


Kommentit

26.12.2014 20:00  jarkko lindberg

Hei vaan Marjatta V
Olin kanssa soittelemassa Saukkolan juhlissa ja ensi viikon maanantaina soittelen Oriveden opistolla kansan mus. kurssin konsertissa 20.kerran. Yhden Oriveden Marjatan tapasin saukkolan juhlissa, mutta tapaaminen taisi kestää vain 5 sekuttia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini