Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogi

Torstai 30.1.2014 klo 18:22 - Marjatta J.


Eikös sillä Itellalla –lalalalalalaa---ollut rahaa jossain veroparatiiseissa ja Baltian maissa ja Venäjällä? Opus Capita?  Pitäiskö nyt  myydä yritystoiminta Baltiassa ja Venäjällä, jos se ei tuota kunnolla ja kotiuttaa ylimääräiset rahat paratiisistakin Suomeen, jotta  saadaan pidettyä edes yksi ikiaikanen palvelu ”lähenä”. Miten pärjää mökin mummo ja vaari ilman postia, heitä on vielä aika paljon. Jos ikkunasta katson niin melkein näen  täälläkin 4  sellaista savua, jossa ei ole nettiä ja kaikissa ei autoakaan. Kaksi kertaa viikossa on mahdollisuus päästä Nopalla palvelujen lähelle.

Ja sitten uusi innovaatio--- robotit    ” voivat tuoda vaikka tohvelit tai aamulehden”, mistä asti ja miten. Mihin niitä tohveleita tarvitaan, jos kävely ei enää suju. Apuväline niiden jalkaan saamiseksi voisi tietysti olla tarpeellinen, kai ne senkin osais? Mun lähellä olis paras olla kuitenkin hiljaa. Jumppauttavatkin. Voi hyvät hyssykät, jumppavideoita löytyy varmaan vaikka tuolijumppaan ja ohjaaja niissä on oikein ihminen. Hinta noin sadasosa robotista.

Ostin jo n.17 vuotta sitten tädilleni, dementiakotiin Pohjanmaalla, leluosastolta harmaa-mustaraitaisen tavallisen karvaisen  maatiaskissan n. 50 cm pitkän. Palveli hyvin, on nyt pestynä ja kunnossa odottamassa seuraavaa käyttäjää. Hinta oli n.20 euroo.

Tekis mieli sanoo jotain terävää tuosta Stubbeloostakin, mutta en sano.

Marjatta J. 30.1.2014

Avainsanat: blogi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini