Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogi

Lauantai 5.10.2013 klo 23:26 - Marjatta J


Sitä sun tätä 5.10.2013

Loppukesää vietetään vielä. Viimeiset karpalot viedään ostajalle 7 €/kilo. Hyötyliikunta on samalla kohentanut kuntoa! Yhdelläkin suolla seikkailimme 1-2 tuntia. Vähän jo suuntavaistokin alkoi harhailla. Tuloksena 8 marjaa ämpärin pohjalla. Kevät ja kesä tuli harrastettua kirjoittamista enemmän kuin olisi tarpeen.  Ne ja aloitteet, kun tuntuvat nyt olevan vaikuttamisväylät, joita kannattaa käyttää. Mielipiteet ei ratkaise mitään, niitä ei lasketa eikä kirjata.Jos ei tehdä oikein pontta. Ja vielä yhdet!!------ämpärilliset karpaloita. Sitten saa jo tiketit Berliinin lennolle tytärtä tapaamaan.

Yhdestä tapahtumasta tuli mieleen meillähän ei ole kierrätyskeskusta Orivedellä. Monessa paikassa ne ovat työllistettyjen tai työttömien hoidossa. Pitäiskö olla onko joskus ollut??

Lauttakulmantien pientareet on syyskuun aikana niitetty. Ja tie on muutenkin edelleen kunnossa.

Tattis!

Nyt pitää alkaa vakuuttaa kaikille, sukulaisille ,tuttuille,työtovereille, kummeille, kaimoille kuinka tärkeätä on nyt äänestää Eu-vaaleissa, Valtioliitto-vaihe on lähellä.  Jos jätät äänestämättä  tulos ropisee liittovaltiota kannattavien laariin.

Marjatta J.

 

 

Avainsanat: blogi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini