Yhteystiedot

Marjatta Jokipolvi

marjatta.jokipolvi@gmail.com

p.0503627010

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Arvomaailma

Syksy 2017-------

Rehellisyyys,tasa-arvo,oikeudenmukaisuus,inhimillisyys,työn-ja yrittämisen kunnioittaminen,henkinen kasvu.

Ykkösasia ja tärkein:Todella huolissani olen tästä yhä selvemmän luokkajaon muodostumisesta, eriarvoisuudesta..Karkeasti sanottua osa kansasta tienaa tosi isoa liksaa ja loppupuolet pidetään hiljaisena sosiaaliturvalla. Mutta se ei ole oikeaa elämää. Työ pitäisi ihmisen ryhdissään. Se laaja keskipalkkainen kansanosa on katoamassa. Ei  se ole pelkästään rahan määrä, joka vaikuttaa eniten, vaan ahneus ja itsekkyys.

Kakkosena tulee maaseudulla elämisen ja asumisen mahdollisuus.Olen valtaosan elämästäni asunut kaupungissa ja syntynytkin siellä, mutta siitä huolimatta ymmärrän, että se ei yksinkertaiseti kaikille sovi ja vielä tarvitaan maaseutuelinkeinoja. Vaihtoehtoja pitää olla ja se on mahdollista jos vain halutaan.

Puoluekokouksen jälkeen kesällä erosin Perussuomalaisista kesällä 2017. Ja liittyin Sininen tulevaisuus -puolueeseen, kun se perustettiin. Eikä ollut huono valinta, nyt kuunnellaan ja linja on auki suoraan eduskuntaan asti. Ps- puolue niin sanotusti hylkäisi paljon kenttäväkeä, jotka olivat olleet vuosia mukana ja tuon taivaallisen tietämättömiä, miten Halla-Ahon valitsemiseksi tietyt tahot ovat tehneet vaalityötä. Eikä se riittänyt vaan vaihdettiin koko puheenjohtajisto. Se oli niin  mittava  juoniminen, jota en voinut sulattaa..

Päivitetty 29.1.2018 MJ

 

.